Vaihtoautosi
Pyydä vaihtoautotarjous.
Ostoskori
Ostoskori on tyhjä.
Ostoskori
Ostoskorisi on vielä tyhjä.
Valitse kaupasta tuote tai palvelu jatkaaksesi ostoskoriin.
Vaihtoautosi
Et ole vielä pyytänyt tarjousta nykyisestä autostasi. Voit tehdä sen painamalla "pyydä vaihtoautotarjous" painiketta.

    Rekisteriseloste

    Kuluttaja-asiakkaan rekisteriseloste ja henkilötietojen käsittely autoverkkokauppa.fi -palvelussa

    Rekisteriseloste 

    Henkilötietolaki (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
    Laatimispäivämäärä: 16.03.2015

    1. Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot 

    Automyymälä Helsinki Oy / Helsingin Autoverkkokauppa.fi
    Y-tunnus: 2660479-3

    Kellokukantie 2
    01300 VANTAA
    puh. 0207 997 700

    2. Rekisteriasioita hoitava henkilö 

    Juha Rusama
    puh. 040 5025 911
    juha.rusama@autoverkkokauppa.fi

    3. Rekisterin nimi 

    Autoverkkokauppa.fi -palvelun asiakasrekisteri

    4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

    Automyymälä Helsinki Oy käyttää kaikkea autoverkkokauppa.fi –palvelun kautta kerättyä tietoa ensisijaisesti olemassa olevien asiakassuhteiden hoitamiseen, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Automyymälä Helsinki Oy käyttää rekisteriä myös tarjoamiensa palveluiden kehittämisen apuna, tiedottaakseen palvelussa tapahtuvista tärkeistä käyttäjiä koskevista muutoksista sekä täyttääkseen antamansa palvelulupaukset. 

    Yhteystietoja voidaan käyttää Automyymälä Helsinki Oy:n omaan suoramarkkinointiin, jos asiakas ei ole markkinointia kieltänyt. Lisäksi Automyymälä Helsinki Oy pyrkii tunnistamaan henkilötietojen oikeellisuuden kaupan tekemisen yhteydessä.

    Automyymälä Helsinki Oy pyrkii varmistamaan henkilötietojen turvallisen keruun, välittämisen sekä tallennuksen. Henkilötietojen suojauksen ja käsittelyn tietoturvatason Automyymälä Helsinki Oy on toteuttanut tarvittavin kohtuudenmukaisin toimenpitein. 
    Automyymälä Helsinki Oy ei välitä tai myy rekisterin tietoja kolmansille osapuolille.

    5. Rekisterin tietosisältö 

    Rekisteriin tallennetaan asiakassuhteen avaamisessa ja hoitamisessa tarvittavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana.

    Palvelun tietokantaan tallentuu asiakkaan ostoprosessista tietoja, kuten asiakkaan hinnoittelemat uudet autot ja siihen valitut lisävarusteet, asiakkaan pyytämä tarjous vaihtoautosta auton yksilöintitietoineen, vaihtoautolla mahdollisesti olevan loppuvelan määrä, asiakkaan hakeman autorahoituksen määrä ja hakemuksen luottopäätöksen tila.

    6. Säännönmukaiset tietolähteet

    Rekisterin tiedot saadaan pääasiallisesti palvelun kautta, asiakkaan luomasta asiakastilistä sekä asiakkaan ostokäyttäytymisestä ja palvelussa tehdyistä valinnoista kohdassa viisi kuvatun mukaisesti.

    Asiakassuhteen katsotaan syntyneen, kun asiakas autoverkkokauppa.fi -palvelun avulla:

    -      pyytää vaihtoautostaan hyvitystarjouksen

    -      hakee rahoituspäätöstä

    -      vahvistaa palvelun kautta tekemänsä kaupan tupas-tunnistautumisella tai

    -      luo palveluun asiakastilin.

    7. Säännönmukainen tietojen luovuttaminen

    Rekisterin tietoja voidaan luovuttaa säännönmukaisesti Automyymälä Helsinki Oy:n omiin markkinatutkimuksiin ja mielipidekyselyihin sekä suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.


    8. Tietojen siirtäminen EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle 

    Automyymälä Helsinki Oy ei luovuta rekisterin tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

     

    9. Rekisterin suojauksen periaatteet 

    A) Manuaalinen aineisto 
    Manuaalista aineistoa ei kerätä eikä säilytetä.
    B) Sähköisesti tallennettu aineisto

    Rekisterin tietoja sisältävään järjestelmään on pääsy vain tietokannan ylläpitoon ja käyttöön koulutetuilla henkilöillä. Palvelu on HTTPS-suojattu, joten tiedot liikkuvat siinä salattuna.

    Ongelmatilanteiden varalta tietokannan tiedot varmuuskopioidaan säännöllisesti.

    Sulje