Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

30 päivän tyytyväisyystakuu

Myönnämme Autoverkkokauppa.fi -verkkopalvelun kautta myydyille henkilöautoille Tyytyväisyystakuun. Mikäli ostaja ei ole tyytyväinen ajoneuvoon, hänellä on mahdollisuus palauttaa auto Autoverkkokauppaan 30 vuorokauden sisällä auton rekisteröinnistä. Autoverkkokauppa (Automyymälä Helsinki Oy) palauttaa ajoneuvon kauppahinnan vähennettynä toimituskuluilla. Mikäli ajoneuvossa on osamaksurahoitus, vähennetään palautettavasta summasta mahdollisesti jäljellä oleva luotto (maksetaan rahoitusyhtiölle) sekä siihen liittyvät rahoituskustannukset (korko, perustamiskulut jne.).


Tyytyväisyystakuu koskee yksityiskäyttöön hankittua, käteisellä tai osamaksulla ostettua ajoneuvoa. Takuu ei koske ammattimaisessa tai kilpailukäytössä ollutta tai jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua ajoneuvoa. Maksimikilometrimäärä palautettavassa ajoneuvossa on 1 000 km. Palautettavan ajoneuvon tulee olla kauttaaltaan puhdas ja virheetön, mahdolliset pesu- ja kunnostuskustannukset vähennetään palautettavasta summasta. Mukana tulee olla kaikki autoon kuuluvat vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet.


Mikäli ajoneuvolla on ajettu asiakkaan toimesta vähintään 100 kilometriä, ostaja vastaa sen arvon alentumisesta sen ylittäviltä kilometreiltä. Mikäli ajoneuvon kauppahinta on enintään 20 000 €, lasketaan arvonalennusta 10 senttiä kilometriltä. Kauppahinnan ollessa 20 001 € – 30 000 €, lasketaan arvonalennusta 20 senttiä kilometriltä. Kauppahinnan ollessa 30 001 € tai enemmän, lasketaan arvonalennusta 30 senttiä kilometriltä.


Mikäli ajoneuvoon tehdään asiakkaan erikseen sitä pyytäessä muunnoksia, räätälöintiä tai siihen lisätään varusteita, tällöin palautusoikeutta ei ole. Vaihtoehtoisesti asiakkaan halutessa käyttää palautusoikeutta, hänen tulee tällöin korvata täysimääräisesti Autoverkkokaupalle muutosten aiheuttamat kustannukset. Autoon tehdyt muutokset merkitään tilaus- ja kauppasopimukseen.


Autoverkkokauppa tarkistaa, että palautettava ajoneuvo täyttää tyytyväisyystakuun ehdot ja täyttää tyytyväisyystakuuhakemuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Palautussumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 30 päivän sisällä asianmukaisesti täytetyn takuuhakemuksen vastaanottamisesta.


Muutoin noudatetaan Autoverkkokaupan yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille. Mikäli haluat käyttää tyytyväisyystakuuta, täytä alla oleva palautuslomake tai ota yhteyttä myyjään. Etu ei koske suoraan myymälästä ostettuja ajoneuvoja.