Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Arvontavoittajan kokemuksia Hyundai IONIQista

Autoverkkokauppa järjesti viime vuoden lopulla #autojouluksi-arvonnan kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken. Onnetar suosi Outokummussa asuvaa Olli Räsästä, joka sai kolmeksi kuukaudeksi Hyundai IONIQin käyttöönsä.


Olli sai auton käyttöönsä tammikuussa ja huristeli sillä pahimmat talvikuukaudet. ”Oma auto meni seisontaan, joten tein kaikki ajot IONIQilla. Minulla ei ole ollut aiemmin automaattivaihteista autoa, joten se osoittautui oikein mukavaksi ominaisuudeksi”, Olli tuumasi auton parhaista puolista.

Pientä haastetta aiheuttivat talviset ajo-olosuhteet, sillä pääsääntöisesti pienemmillä teillä ajettaessa tien pinnan epätasaisuus ja jäisyys tuntui etenkin kitkarenkailla hieman levottomalta. Toki IONIQin akseliväli on lyhyempi kuin Ollin nykyisessä Mondeossa.


Hyundai IONIQissa on runsaasti erityyppistä teknologiaa ja valikoita selailemalla Olli löysikin kaiken tarpeellisen. Kaistavahtia olisi ollut kiva testata hieman kesäisemmissä keleissä, sillä talvisaikaan tiessä olevia viivoja auton on hankala tunnistaa. ”Kaiken kaikkiaan IONIQin kanssa oli mukava ajella”, totesi Olli.


Autoverkkokaupan uutiskirjeen tilaajana saat tietoosi uusimmat kampanjat. Liittymällä asiakasetuohjelmaan pidot sen kuin paranevat, sillä jäsenet saavat kaikki Autoverkkokaupan omat edut, jotka eivät ole muille tarjolla.