Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Asiakasetuohjelman ensimmäisen arvonnan voittaja yllättyi täysin

Monika voitti yllättäen auton käyttöönsä kesäksi - ”En ole koskaan aiemmin voittanut mitään”

Tämä tarina saa hymyn huulille, kun kuulee, miten helsinkiläinen Monika voitti täysin odottamatta upean auton käyttöönsä koko kesäksi. ”En ole koskaan aiemmin voittanut mitään”, Monika kertoo iloisena. Mutta tämä ei ollut mikä tahansa arvonta – se oli osa Autoverkkokaupan huhtikuussa lanseeraamaa asiakasetuohjelmaa, joka tarjoaa jäsenilleen uskomattomia etuja ja tarjouksia.


Kuvittele, että saisit ohituskaistan, jolla sinulle tarjotaan huimia tarjouksia ja etuja, joita muualla ei ole tarjolla. Tämä on juuri sitä, mitä Autoverkkokaupan asiakasetuohjelma tarjoaa. Se mahdollistaa edullisemman autoilun ja antaa sinulle enemmän vastinetta rahoillesi. Siksi Monika liittyi ohjelmaan, sillä hän tiesi, että auto vaihtuu alta yleensä neljän vuoden välein. Hän halusi hyötyä mahtavista eduista ja tarjouksista, joita ohjelma tarjoaa.


”Olen ollut Autoverkkokaupan asiakkaana pitkään ja edellinen autoni Huyndai IONIQ oli myös täältä.” Monika on ollut erittäin tyytyväinen Autoverkkokauppaan, mutta ei osannut odottaa mitään tällaista. Hän sai puhelun, joka muutti koko hänen kesänsä suunnitelmat. ”Olin täysin yllättynyt saadessani kuulla, että olin voittanut auton käyttööni koko kesäksi – mikä mahtava yllätys!” Monika kertoi innoissaan.


Palkintoauto oli tällä kertaa automaattivaihteinen Renault Clio, joka tarjoaa täydellisen ajonautinnon. Sinäkin voit saada sellaisen allesi vaikka kesäksi #minileasing -sopimuksella tai pidemmäksi aikaa edullisella  #uusivuodeksi tai #melkeinuusi -yksityisleasingillä verkkokaupastamme.


Monika ei vielä tiennyt, aikooko hän käyttää palkintoautoa päivittäin vai satunnaisesti, mutta yksi asia on varma – hän suunnittelee automatkailua Euroopassa ja Puolan matka on jo kalenterissa. Tämä kesä tulee olemaan unohtumaton Monikalle ja hänen läheisilleen.


Haluamme toivottaa Monikalle unohtumatonta kesää ja turvallisia kilometrejä upean Renault Clion ratissa. Mutta tiedätkö mitä? Sinäkin voit olla osa Autoverkkokaupan Asiakasetuohjelmaa! Liity heti joukkoon, niin pääset nauttimaan upeista eduista ja kuulemaan ensimmäisenä mahtavista tarjouksistamme.

Lue myös nämä
page.description
Arvontavoittajan kokemuksia Hyundai IONIQista
Autoverkkokauppa järjesti viime vuoden lopulla #autojouluksi-arvonnan kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken. Onnetar suosi Outokummussa asuvaa Olli Räsästä, joka sai kolmeksi kuukaudeksi Hyundai IONIQin käyttöönsä.
Katso lisää
page.description
Asiakasetuohjelma
Asiakasetuohjelman jäsenenä nautit eduista, joita ei muille tarjota. Liity jo tänään ja hyödynnä etusi seuraavan autosi liisauksen tai oston yhteydessä.
Katso lisää
page.description
Vaimolle auto nopeasti ja helposti Autoverkkokaupan kautta
Lue, miten nopeasti ja helposti autokaupat kävivät.
Katso lisää