Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Erilaista autokauppaa yrityksen tarpeisiin

Espoon kodinkonehuolto myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja pääkaupunkiseudulla. 25 vuotta toimineen yrityksen juuret ovat kodinkonehuollossa, ja yritys huoltaa usean merkin laitteet.

Yrityksen asentajien käyttöön hankittiin 10 uutta pakettiautoa. Autot hankittiin Autoverkkokauppa.fi:stä, josta he saavat autot käyttöön vaikka vuodeksi kerrallaan.


– Kaverit ajavat tänne, ottavat pumput kyytiin ja lähtevät asiakkaan luokse. Mukaan pitää mahtua kaikenlaista tarvittavaa asennustarviketta, joten pakettiautolla se sujuu hyvin, Espoon kodinkonehuollon Jari Suono kertoo.


#uusivuodeksi tuo helppoutta budjetointiin

Huoltoliikkeen valinnaksi tuli käyttöön sopivan kokoinen Renault Trafic. Autoverkkokaupan #uusivuodeksi -paketissa kuukausimaksu on ainut kulu, mikä auton hankinnasta tulee. Autokauppa sujuu kirjaimellisesti verkossa, myös sopimuksia myöten.


– Ei tarvita käsirahoja eikä alkuinvestointeja. Kaikki paperityötkin sujuivat verkon yli. Meidän tarvitsi oikeastaan vain hakea avaimet samalla kun saimme autot ajoon, Suono kiittelee.


Palauttaminen yhtä helppoa kuin ostaminen

Autoon sitoudutaan vuodeksi, mutta sitä voi pitää myös pidempään. Espoon kodinkonehuolto palauttaa autot yleensä 2-3 vuoden ikäisinä.


– Palauttaminen on myös osoittautunut helpoksi. Minun tarvitsee lähettää yksi sähköposti, että haluan palauttaa auton, niin Autoverkkokaupalta tulee pian vastaus ja sovitaan palautuspäivä. Palautustapahtuma on yhtä helppoa kuin ostaminen, palautat avaimen ja se on suurin piirtein siinä, Suono hymyilee.


– Todellakin erilaista autokauppaa, kuin se perinteinen autokauppa, Suono päättää.

Voimmeko olla avuksi?

Autoverkkokaupan rahoitusleasingratkaisut tuovat joustoa yritysten autohankintoihin. Tutustu valikoimaan ja kaikkiin yritysmyynnin palveluihin.