Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Vaimolle auto nopeasti ja helposti Autoverkkokaupan kautta

Tuusulalainen Petri Matero tituleeraa itseänsä myynnin ja markkinoinnin rockstaraksi. Matero muutti perheineen kesän alussa Tuusulaan Pohjois-Helsingistä.


– Julkiset eivät toimi täällä aivan samalla tavalla kuin vaimon työpaikan läheisyydessä. Heräsin yksi aamu siihen ajatukseen että millähän se vaimo muuten menee maanantaina töihin, Matero nauraa.


Matero löysi netistä autoverkkokauppa.fi:n, ja se herätti kiinnostuksen, kun netti on Materolle muutenkin tuttu paikka hoitaa asioita.


Nopeaa toimintaa

– Autoverkkokaupasta löytyi nopeasti Renault Twingo, pikkunen ja pieniruokainen. Toisin kuin minä, Matero virnistää.


Auto piti luonnollisesti hyväksyttää vaimolla. Hyväksynnän jälkeen Matero laittoi tilauksen sisään.


– Säikähdin ihan, kun puhelin soi niin nopeasti lomakkeen lähetyksen jälkeen. Pari tuntia tilauksesta olin jo kehä kolmosen varressa noutamassa autoa, Matero hämmästelee.


Nykyaikainen tapa hankkia auto


Matero pitää tuotteiden ja palveluiden verkosta ostamisesta, ja kertookin ostavansa paljon tavaraa netistä. Kun ostos dokumentoidaan verkkoon, ostaja tietää, minkälaisen vastineen rahallensa saa ja mitä kaupasta on tulossa.


– He, jotka ovat ottaneet asiakseen viedä autokaupan verkkoon, ovat kyllä etumatkalla muihin. Autoverkkokauppa on tehnyt sen todella hyvin. Olen tosi tyytyväinen siihen, miten tämä kaikki on mennyt, Matero päättää.


Matero löysi vähän käytetyn Renault Twingonsa Autoverkkokaupan kattavasta vaihtoautovalikoimasta.