Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Asiakasetuohjelma

LIITY NYT AUTOVERKKOKAUPAN ASIAKASETUOHJELMAAN JA NAUTI EDUISTA ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA


Asiakasetuohjelman jäsenenä nautit eduista, joita ei muille tarjota. Saat esimerkiksi palveluita alennettuun hintaan ja mikä hienointa – kuulet ensimmäisten joukossa uusista kampanjoista.


Asiakasetuohjelman jäsenyys ei edellytä Autoverkkokaupan asiakkuutta, mutta edut ovat saatavilla ainoastaan rekisteröityneille jäsenille. Joten liity jo tänään ja hyödynnä etusi seuraavan autosi liisauksen tai oston yhteydessä. Etkä jää mistään paitsi!


Saat jatkossa jäsenviestintää sähköpostitse, jossa kerromme uusimmista eduista, palveluista ja tuotteista. Näin olet aina ajan tasalla, sillä kerromme uutuutemme ensimmäisenä juuri sinulle. Lue tästä asiakasetuohjelman ehdot ›

Kyllä, haluan liittyä! Mitä minun tulee tehdä?

Voit liittyä jäseneksi eri tavoilla: suoraan Oma tili -sivun kautta tai Autoverkkokaupan myynnin ja huollon tiskillä.


Toimi näin jos olet jo rekisteröitynyt verkkokauppaan

  1. Kirjaudu sisään ja siirry Omat tiedot -sivulle.
  2. Valitse ”Haluan liittyä asiakasetuohjelman jäseneksi” ja hyväksy ehdot.
  3. Tarkistathan vielä että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Toimi näin jos et ole vielä rekisteröitynyt verkkokauppaan

  1. Luo Autoverkkokauppa -tili rekisteröitymissivulla.
  2. Valitse ”Haluan liittyä asiakasetuohjelman jäseneksi” ja hyväksy ehdot.

Autoverkkokaupan toimipiste

Voit liittyä etuohjelmaan myös joko myynnissä tai huoltotiskillä. Autoverkkokauppa toimii Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Hämeenlinnassa, Turussa, sekä Tampereella. Katso täältä toimipisteidemme yhteystiedot sekä aukioloajat.

Hyödynnä rahanarvoiset edut


1. Saat tiedot tarjouksista ja eduista


Kuten sanonta kuuluu, nopeat syövät hitaat. Asiakkuusohjelman jäsenenä saat kaikki Autoverkkokaupan omat tarjoukset ja kampanjat ennen muita! Kerromme niistä sähköpostitse mm. jäsenkirjeissä, joten pidäthän huolta, että olet rekisteröinyt meille ajantasaisen sähköpostiosoitteesi. Näin varmistat itsellesi etuoikeuden valita parhaimmat autoyksilöt ennen kuin muut nappaavat ne nenäsi edestä.


2. #uusivuodeksi ja #melkeinuusi -yksityisleasingasiakkaille ajoneuvon vaihto-oikeus


#uusivuodeksi ja #melkeinuusi -autojen* haltijoille tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa autoa ennen sopimuskauden päättymistä, jos sopimus on ollut voimassa 6 kk tai kauemmin. Veloitamme 29 €/kk huoltomaksua, mikäli ajoneuvoa ei ole vielä huollettu kun se palautetaan Autoverkkokauppaan (minimissään 6 x 29 €= 174 €). Uudessa sopimuksessa noudatetaan siihen liittyvää voimassaoloaikaa, eli entinen sopimus ei lyhennä sitä. Jäsenenä voit tehdä vaihdon vain kerran yhden sopimuskauden aikana. Kaikki aiemmat kuukausierät tulee olla maksettu ennen uuden sopimuksen astumista voimaan.


3. Huollon nouto- ja palautuspalvelu asiakasetuhintaan


Helpota arkeasi ja tilaa huollon Autoverkkokaupan nouto- ja palautuspalvelu. Tällöin noudamme ajoneuvosi vuosihuoltoon halutusta osoitteesta ja palautamme sen haluamaasi paikkaan. Asiakkuusetuohjelman jäsenenä saat palvelun 10 € alennuksella normaalihinnasta. Alennus vähennetään kassalla laskun loppusummasta. Muistathan mainita olevasi jäsen. Palvelu on saatavilla kaikista Autoverkkokaupan huoltopisteistä 20 kilometrin sisällä**. Lue lisää palvelusta täältä.


4. Tyytyväisyystakuu 30 pv ja pidennetty palautusoikeus verkkopalvelusta ostettuihin ajoneuvoihin


Asiakkuusohjelman jäsenenä saat tutustua rauhassa uuteen menopeliisi, sillä tarjoamme ainutlaatuisen pidennetyn palautusoikeuden kun olet ostanut ajoneuvosi Autoverkkokaupan verkkopalvelun kautta. Mikäli et ole tyytyväinen autoosi, voit palauttaa sen meille 30 päivän sisällä auton luovutuksesta. Lue lisää täältä.
*) Poislukien #uusivuodeksi-sähköajoneuvot, joihin on haettu valtion 2 000 €:n sähköautotuki ennen 1.1.2023. Tällöin minimipitoaika on vuosi (365 päivää) ensirekisteröinnistä. Mikäli auto halutaan vaihtaa ennen 365 päivän täyttymistä, valtio perii tuen asiakkaalta takaisin täysimääräisenä.

**) Huollon noutopalvelu on saatavilla kaikissa Autoverkkokaupan huoltopisteissä, mikäli noudettava ajoneuvo on korkeintaan 20 kilometrin etäisyydellä huoltopisteestä. Noutopalvelu tulee varata huoltovarauksen yhteydessä.


Asiakasetuohjelman edut ovat voimassa 29.3.2023 alkaen toistaiseksi yksityishenkilöille, ellei edun yhteydessä muuta mainita (mm. vaihtuvat kampanjahinnat). Etujen käyttö edellyttää asiakasetuohjelman jäsenyyttä. Kampanjahintaiset edut eivät ole yhdistettävissä Autoverkkokaupan muihin etuihin tai kampanjoihin. Ehtoja sovelletaan ja voit lukea ne täältä.