Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Asiakasetuohjelman ehdot

AUTOVERKKOKAUPAN ASIAKASETUOHJELMAN EHDOT 29.3.2023 LÄHTIEN


Yleiset ehdot

Näitä ehtoja sovelletaan Automyymälä Helsinki Oy:n ajoneuvojen vähittäiskauppa Autoverkkokauppa.fi:n (myöhemmin ”Autoverkkokauppa”) asiakasetuohjelmaan ja siihen liittyneen henkilön (myöhemmin ”jäsen”) toimiin Autoverkkokauppa.fi -verkkopalvelussa (”verkkopalvelu”) sekä vähittäismyymälöissä. Asiakasetuohjelman viralliset osapuolet ovat Automyymälä Helsinki Oy sekä asiakasetuohjelmaan liittynyt jäsen.


Liittymällä asiakasetuohjelman jäseneksi, jäsen hyväksyy nämä ehdot. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jäsenen tulee olla yksityishenkilö. Liittymällä asiakasetuohjelman jäseneksi, jäsen hyväksyy sen, että voimme tunnistaa hänet verkkopalvelussamme, jotta voimme tarjota jäsenetuhinnat ja omat henkilökohtaiset tarjoukset. Liittymällä jäsen antaa samalla yleisen markkinointiluvan myös muulle Autoverkkokaupan markkinointiviestinnälle.


Asiakasetuohjelman ehtojen lisäksi Autoverkkokaupassa noudatetaan Autoalan Neuvottelukunnan (AUNE) laatimia tilaus- ja kauppaehtoja, sekä Autoverkkokaupan yleisiä sopimusehtoja (linkki). Mikäli ehdot ovat ristiriidassa toistensa kanssa, jäsenyyttä koskevissa tilanteissa sovelletaan ensisijaisesti asiakasetuohjelman ehtoja.


Liittyminen asiakasetuohjelmaan ja jäsentiedot

Asiakasetuohjelmaan liitytään luomalla oma tili Autoverkkokauppa.fi-verkkopalvelussa ja rekisteröitymällä jäseneksi tai Autoverkkokaupan toimipisteissä myynti- tai huoltotiskillä. Asiakkuusohjelmaan voi liittyä toimivaltainen, Suomessa asuva yli 18-vuotias yksityishenkilö, jolla on voimassa oleva sähköpostiosoite.


Asiakasetuohjelman edut saa suomalaista ajokorttia näyttämällä Autoverkkokaupan myymälässä ja huoltopisteessä tai verkkokaupassa vahvan tunnistautumisen kautta ostotapahtuman yhteydessä.


Autoverkkokauppa pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä liittymisen asiakasetuohjelmaan. Jäsenen tulee antaa kaikki liittymisen yhteydessä vaaditut henkilötiedot tietosuojaselosteen mukaisesti. Kun Autoverkkokauppa on käsitellyt liittymisen, se lähettää asiakasetuohjelmaan liittyneille sähköpostin liittymisen vahvistamiseksi. Mikäli jäsenen tiedot myöhemmin muuttuvat, hän voi päivittää ne Oma Tili-sivun kautta tai Autoverkkokaupan toimipisteessä.


Asiakasetuohjelman edut

Asiakasetuohjelman jäsenet saavat etuja kulloinkin voimassa olevien kampanjoiden ja ehtojen mukaisesti. Voimassa olevat edut ovat nähtävillä asiakasetuohjelman sivulla. Autoverkkokauppa pidättää oikeuden päivittää tai vaihtaa etuja ilman ennakkoilmoitusta. Edut ovat henkilökohtaisia ja ovat voimassa ainoastaan asiakasetuohjelmaan liittyneille, eikä niitä saa hyödyntää jälleenmyyntiin. Ajoneuvoon liittyvien etujen hyödyntäminen edellyttää asiakasetuohjelman jäsenyyttä ennen edun käyttämistä ja ne myönnetään ainoastaan asiakasetuohjelmaan liittyneelle. Edun saa, kun jäsen tunnistautuu verkkopalvelussa, myymälässä tai huollossa mainitsemalla asiakasetuohjelman jäsenyydestä ja tunnistautumalla ajokortilla ennen edun käyttämistä. Etua ei voi hyödyntää jälkikäteen.


Autoverkkokauppa pidättää oikeuden erikseen rajata etuja mm. toimipaikkakohtaisesti tai ainoastaan edustamiensa merkkien ajoneuvojen haltijoille tai jäsenille, joilla on Autoverkkokauppaan voimassa oleva asiakassuhde. Mahdolliset rajaukset on kerrottu etujen yhteydessä. Mikäli verkkopalvelussa käytettävä jäsenetu on määräaikainen, mutta yksittäinen jäsen ei pääse hyödyntämään sitä edun voimassaoloajan kuluessa esim. teknisten häiriöiden vuoksi, Autoverkkokauppa ei vastaa jäsenelle aiheutuvista tappioista tai vahingoista.


Autoverkkokaupan Oma Tili-palvelun sisältö asiakasetuohjelman osalta

Autoverkkokaupan Oma Tili-sivulla voi rekisteröityä asiakasetuohjelman jäseneksi. Omissa tiedoissa on näkyvillä omat jäsenyystiedot. Mikäli jäsen rekisteröityy myymälässä, kehotamme luomaan myös oman tilin verkkopalveluun, jota kautta asiointi on jatkossa helpompaa.


Rekisteröityessään verkkopalvelussa, jäsen täyttää sähköpostiosoitteensa ja valitsemansa salasanan, joiden avulla hän voi kirjautua palveluun. Kirjautumistiedot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli jäsenen tiedot muuttuvat, ne on mahdollista päivittää OmaTili -osion kautta. Autoverkkokauppa kerää Oma Tili-sivustolla asiakasetuohjelman jäseniltä heidän mielenkiinnon kohteitaan (esim. ajoneuvon merkki, käyttövoima, käyttötarkoitus) ja tarjoaa niiden perusteella kohdistettuja tarjouksia tai etuja.


Markkinointiviestintä

Autoverkkokauppa lähettää osana asiakasetuohjelmaa sen jäsenille jäsenviestintää. Jäsenviestintä sisältää mm. tietoa ajankohtaisista asioista, tapahtumista, jäseneduista, jäsentarjouksista, uutuustuotteista sekä muita vastaavia jäsensisältöjä. Nämä jäsenviestinnän sisällöt välitetään jäsenille sähköpostitse, tekstiviestein tai verkkopalvelussa. Asiakasetuohjelmasta eroaminen verkkopalvelun kautta poistaa myös yleisen markkinointiluvan.


Henkilötietojen käsittely

Autoverkkokauppa käsittelee asiakasetuohjelmaan liittyneiden jäsenten henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön sallimalla ja velvoittamalla tavalla. Henkilötietoja käsitellään Autoverkkokaupan Tietosuojaselosteen mukaisesti. Autoverkkokaupan järjestelmistä kertyviä tietoja tallennetaan ja käytetään jäsensuhteen hoitamiseksi ja kehittämiseksi, Autoverkkokaupan toimintojen analysointiin sekä asiakasetuohjelmaan liittyneille jäsenille tarjottavien etujen ja tarjousten kehittämiseksi ja kohdentamiseksi. Verkkopalvelun kautta rekisteröityneet jäsenet voivat tarkastella ja päivittää omia tietojaan Oma tili-sivun kautta.


Asiakasetuohjelman sisällön ja ehtojen muuttaminen

Autoverkkokauppa pidättää oikeuden muuttaa asiakasetuohjelman sisältöä ja ehtoja sekä oikeuden lakkauttaa asiakasetuohjelman. Muutokset tai lakkauttaminen voidaan tehdä mm. taloudellisista syistä tai liiketoiminnan muutosten johdosta. Muutoksista ilmoitetaan sekä Autoverkkokauppa-verkkopalvelussa, että jäsenille erikseen lähetettävissä sähköpostiviesteissä.


Asiakasetuohjelmasta irtisanoutuminen

Jäsen voi irtisanoa asiakasetuohjelman jäsenyyden päättymään Autoverkkokauppa.fi -verkkosivuston Oma Tili-sivun kautta, Autoverkkokaupan myymälässä tai jokaisen jäsenviestin lopusta löytyvän linkin kautta. Irtisanominen tulee vahvistaa sähköpostitse lähetettävän irtisanoutumisviestin linkistä. Asiakasetuohjelman jäsenyys päättyy välittömästi irtisanomisilmoituksen käsittelyn jälkeen.


Jäsenyyden voi peruuttaa myös jokaisen sähköpostiviestin lopusta löytyvän linkin kautta, jolloin jäsen ei luonnollisesti saa jäsenetuihin, jäsenalennuksiin tai muihin jäsenhyötyihin liittyvää viestintää eikä täten ole oikeutettu niiden kautta välitettäviin jäsenetuihin tai -hyötyihin. Asiakas saattaa kuitenkin saada jatkossa Autoverkkokaupan palveluviestejä, joihin ei tarvita markkinointilupaa. Mikäli jäsen väärinkäyttää asiakasetuohjelman etuja tai syyllistyy muutoin näiden ehtojen rikkomiseen, Autoverkkokaupalla on oikeus ilman ennakkovaroitusta irtisanoa jäsenyys välittömästi.


Asiakasetuohjelman yhteystiedot

Postiosoite: Automyymälä Helsinki Oy / Autoverkkokaupan asiakasetuohjelma, Kaakelikaari 4 B, 2. krs, 01720 Vantaa

Verkkosivusto: https://www.autoverkkokauppa.fi/asiakasetuohjelma

Sähköpostiosoite: asiakasetuohjelma@autoverkkokauppa.fi