Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Täyden palvelun merkkihuolto palveluksessasi

Valtuutettu merkkihuolto Espoossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla*

Autoverkkokauppa on valtuutettu merkkihuolto eli huollamme edustamamme automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti, jolloin myös auton takuu säilyy.


*HUOM! Kaikkien edustamiemme merkkien huollot Vantaalla sijaitsevat nyt samassa osoitteessa: Klinkkerikaari 2 (aiemmin Citroënin, DS Automobilesin, Opelin ja Peugeotin huolto oli viereisessä rakennuksessa osoitteessa Kaakelikaari 6).

Kysy merkkihuoltomme asiantuntijoilta

Tällä lomakkeella voit tiedustella esimerkiksi autosi huoltotyön hintaa ja saatavuutta, jos et löytänyt sitä verkkoajanvarauksesta. Huomioithan toimipistekohtaiset merkkiedustukset.

Huoltopisteiden yhteystiedot ja aukioloajat

Löydät toimipistekohtaiset palvelut, yhteystiedot ja aukioloajat kunkin toimipisteen sivuilta.

Varaa huoltoaika ja katso hinnat

Huollamme autosi alkuperäisillä tai edustamiemme merkkien hyväksymillä varaosilla. Valtuutettu huoltomme huoltaa kaikki edustamamme automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti, jolloin myös valmistajan myöntämä takuu säilyy.

Varaa huoltoaika

Rengashotellissa säilytät renkaat edullisesti 89 €/kausi

Me säilytämme renkaasi kuivassa, viileässä sekä auringolta suojattuna. Näin varmistamme, että renkaidesi käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Voit tuoda renkaasi meille säilytykseen minä päivänä tahansa! Olemme auki joka päivä.

Tutustu rengashotelliin

Huollon sijaisauto nyt alk. 69€/vrk

Tarvitsetko autoa huollon tai korjauksen ajaksi? Meiltä saat huollon sijaisauton nyt todella edullisesti. Ja mikä hienointa, suurin osa sijaisautoistamme on hybridejä tai sähköautoja.

Tutustu sijaisautopalveluun

Yritysasiakkaiden tililuottohakemus

Jos sinulla on tarve hakea yrityksesi autohuoltoja varten tililuottoa, teet sen helpoiten täyttämällä hakemuksen.

Lue lisää

Nouto- ja palautuspalvelu vain 69 €

Haluatko huollattaa autosi mahdollisimman vaivattomasti? Valitse silloin kätevä nouto- ja palautuspalvelumme, jolloin noudamme autosi haluamastasi osoitteesta ja palautamme takaisin. Noutopaikka voi olla esim. työpaikka tai koti.

Katso tarkemmat tiedot

Joustava huollon maksutapa – AutoverkkokauppaTili

Meillä voit maksaa huollon myös osissa. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Lue lisää rahoituksesta

Kolari- ja vauriokorjaus

Autoverkkokaupan Espoon ja Tampereen toimipisteet palvelevat asiakkaita korivaurioissa. Ammattimaisella ja laadukkaalla työllä pidetään huolta siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Tutustu ja varaa

Sisäpuhdistus ja ulkopesu käsin 88 €

Palvelu sisältää sisäpuhdistuksen* ja ulkopesun. Palvelu on saatavilla Espoon, Tampereen, Turun ja Vantaan toimipisteissä.


*Eläinkarvojen poisto vain sovittaessa ja veloitetaan erikseen.

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon

Autosi huoltohistoria vaikuttaa sen jälleenmyyntiarvoon. Valtuutettu merkkihuolto pitää autosi kunnossa – ja sen huomaa viimeistään silloin, kun auto myydään: tutkimusten mukaan merkkihuollossa huollettu auto säilyttää arvonsa paremmin. Olemme kaikkien edustamiemme merkkien valtuutettu merkkihuolto; Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Dacia, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, KGM, Lotus, Opel, Peugeot, Renault ja Suzuki.