Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Dacia-huolto

Tervetuloa Autoverkkokaupan Dacia-huoltoon Espooseen, Hämeenlinnaan, Turkuun ja Vantaalle

Valtuutetussa Dacia-huollossamme on Dacian kouluttama henkilökunta aina mekaanikosta huoltoneuvojiin. Valtuutetussa merkkikorjaamossa tehty Dacia-huolto varmistaa autosi moitteettoman toiminnan ja turvallisuuden liikenteessä koko sen elinkaaren. Koulutetulla henkilökunnalla on aina käytössään Dacian viralliset testilaitteet sekä alkuperäiset Dacia-varaosat ja tieto mahdollisista autosi laadunparannuskampanjoista.


Lisäksi Dacia tekee jatkuvaa laaduntarkkailua myös jo käytössä oleviin autoihin. Vain merkkihuolto tarkistaa aina huollon yhteydessä onko autoosi avoimia tehdaskampanjoita, jotka tehdään veloituksetta huollon tai korjauksen yhteydessä.

Dacian vuosihuoltopaketti

  • Varmistat autosi takuun ja jälleenmyyntiarvon säilymisen
  • Uusimmat Dacian testilaitteistot ja merkki- sekä mallikohtaiset työkalut
  • Alkuperäiset Dacia-varaosat tai Dacian hyväksymät varaosat
  • Vain merkkihuolto voi tarkistaa ja tehdä tehtaan takuukampanjat – veloituksetta
  • Dacian merkkikoulutetut mekaanikot
  • 1 vuoden takuu huoltotyölle
Dacia-huoltopalvelut saatavissa seuraavissa liikkeissämme:
page.description
Autoverkkokauppa Espoo
Dacia, Hyundai, Renault ja Suzuki myynti ja huolto sekä vaihtoautomyynti
page.description
Autoverkkokauppa Hämeenlinna
Uudessa Hämeenlinnan toimipisteessämme sinua palvelevat automyynnin digishop sekä Citroën-, Dacia-, Hyundai-, Peugeot-, Renault- ja Suzuki-huolto.
page.description
Autoverkkokauppa Turku
Alfa Romeo, Citroën, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep®, KGM, Opel, Peugeot, Renault ja Suzuki myynti ja huolto sekä vaihtoautomyynti
page.description
Autoverkkokauppa Vantaa
Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Dacia, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep®, KGM, Lotus, Opel, Peugeot, Renault ja Suzuki myynti ja huolto sekä vaihtoautomyynti

Autosi huoltohistoria vaikuttaa sen jälleenmyyntiarvoon. Valtuutettu merkkihuolto pitää autosi kunnossa – ja sen huomaa viimeistään silloin, kun auto myydään: tutkimusten mukaan merkkihuollossa huollettu auto säilyttää arvonsa paremmin. Olemme kaikkien edustamiemme merkkien valtuutettu merkkihuolto; Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Dacia, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, KGM, Lotus, Opel, Peugeot, Renault ja Suzuki.