Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

KGM-huolto

Tervetuloa Autoverkkokaupan KGM-huoltoon Turkuun ja Vantaalle

Valtuutetussa KGM-huollossamme on KGM:n kouluttama henkilökunta aina mekaanikosta huoltoneuvojiin. Valtuutetussa merkkikorjaamossa tehty KGM-huolto varmistaa autosi moitteettoman toiminnan ja turvallisuuden liikenteessä koko sen elinkaaren. Koulutetulla henkilökunnalla on aina käytössään KGM:n viralliset testilaitteet sekä alkuperäiset KG Mobility -varaosat ja tieto mahdollisista autosi laadunparannuskampanjoista.


Lisäksi KGM tekee jatkuvaa laaduntarkkailua myös jo käytössä oleviin autoihin. Vain merkkihuolto tarkistaa aina huollon yhteydessä onko autoosi avoimia tehdaskampanjoita, jotka tehdään veloituksetta huollon tai korjauksen yhteydessä.

KGM-merkkihuollon etuja:

  • Varmistat autosi takuun ja jälleenmyyntiarvon säilymisen
  • Uusimmat KGM:n testilaitteistot ja merkki- sekä mallikohtaiset työkalut
  • Alkuperäiset KGM-varaosat tai KGM:n hyväksymät varaosat
  • Vain merkkihuolto voi tarkistaa ja tehdä tehtaan takuukampanjat – veloituksetta
  • KGM:n merkkikoulutetut mekaanikot
  • 1 vuoden takuu huoltotyölle
KGM-huoltopalvelut saatavissa seuraavissa liikkeissämme:
page.description
Autoverkkokauppa Turku
Alfa Romeo, Citroën, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep®, KGM, Opel, Peugeot, Renault ja Suzuki myynti ja huolto sekä vaihtoautomyynti
page.description
Autoverkkokauppa Vantaa
Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Dacia, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep®, KGM, Lotus, Opel, Peugeot, Renault ja Suzuki myynti ja huolto sekä vaihtoautomyynti

Autosi huoltohistoria vaikuttaa sen jälleenmyyntiarvoon. Valtuutettu merkkihuolto pitää autosi kunnossa – ja sen huomaa viimeistään silloin, kun auto myydään: tutkimusten mukaan merkkihuollossa huollettu auto säilyttää arvonsa paremmin. Olemme kaikkien edustamiemme merkkien valtuutettu merkkihuolto; Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Dacia, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, KGM, Lotus, Opel, Peugeot, Renault ja Suzuki.