Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Yritystiedot

Suomalainen autoliike palveluksessasi. Autoverkkokauppa.fi

Autoverkkokauppa.fi (Automyymälä Helsinki Oy) on palveluksessasi verkossa sekä Espoon, Hämeenlinnan, Tampereen, Turun ja Vantaan myymälöissämme.


Autoverkkokaupan omistaa kotimainen yritys, Bassadone Automotive Nordic Oy, joka on kaikkien autoverkkokaupassa myytävien uusien autojen virallinen Suomen maahantuoja. Yritys on osa Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmää, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904, ja se kehittää toimintojaan jatkuvasti.


Autoverkkokaupan lisäksi merkkiemme jälleenmyyjinä toimii puolisen sataa Suomen tunnetuimpia ja parhaita autokauppiaita. Myymiemme autojen rahoituksesta ja huollosta puolestaan huolehtivat tarkkaan valitut ja luotettavat yrityskumppanimme.

Olemme Great Place to Work® -sertifioitu yritys

Suomen Parhaat Työpaikat on jälleen julkistettu, ja Bassadone Automotive Nordic -yhtiöryhmä ja yhtiöryhmään kuuluva Autoverkkokauppa ovat jälleen saaneet Great Place to Work® -sertifioinnin. Great Place To Work® on maailmanlaajuisesti tunnettu tunnustus yritysten hyvästä työntekijäkokemuksesta. Great Place To Work® -sertifikaatit jaetaan vuosittain yrityksissä suoritetun henkilöstökyselyn perusteella.


Vuonna 2020 Autoverkkokauppa nousi heti ensimmäisenä osallistumisvuotenaan Suomen 23. parhaaksi työpaikaksi keskisuurten yritysten kategoriassa. Bassadone on ensimmäinen autoalan yritys, jolle on myönnetty Great Place to Work (GPTW) -sertifiointi. Neljännen sertifikaatin kohdalla olemmekin jo sijalla 6 Suomen suurten yritysten kategoriassa. Olemme erittäin ylpeitä näistä saavutuksista, sillä työntekijöidemme viihtyminen on meille kunnia-asia. Vaalimme luottamukseen perustuvaa yrityskulttuuria sekä nautimme työkavereidemme kanssa työskentelystä. Olemme sitoutuneet rakentamaan parasta työpaikkaa henkilöstöllemme, joka on tärkein voimavaramme.


Lue lisää: Autoverkkokauppa sai jo neljännen Great Place To Work -sertifikaattinsa

ISO 9001 & ISO 14001 sertifikaatit

AKL-Sertifiointi Oy on myöntänyt sertifikaatin, joka varmentaa, että organisaation Automyymälä Helsinki Oy, Vantaa johtamisjärjestelmä täyttää seuraavien standardien vaatimukset


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015


Sertifiointiin liittyvä toiminta: Automyynti, autojen huolto ja korjaus, varaosatoiminnot.