Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

DNB Auto Finance -rahoitusratkaisut

Rahoitusratkaisut kuluttajille ja yrityksille

Osamaksu

Osamaksu on turvallinen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä. Osamaksusopimuksen kuukausierä on helppo mitoittaa elämäntilanteeseesi sopivaksi ja se tehdään aina yksilölliset tarpeesi huomioiden.


Osamaksu on joissakin tapauksissa mahdollista saada jopa ilman käsirahaa. Sopimusaika on joustava, parhaimmillaan 12–72 kuukauden välillä. Tyypillisin osamaksun sopimusaika on 48 kuukautta.


Osamaksun vakuudeksi riittää hankkimasi auto ja auton omistusoikeus siirtyy sinulle, kun sopimus päättyy. Autoverkkokaupan rahoituksella voit rahoittaa niin uuden kuin käytetynkin henkilö- tai pakettiauton ja erät voit maksaa vaivattomasti verkkolaskulla. Korko ja rahoituskulut sovit automyyjäsi kanssa ja ne pysyvät kiinteinä koko sopimuskauden ajan.


Kuinka auton hankinta rahoituksella etenee?

 1. Tutustu kattavaan mallistoomme verkkosivuillamme.
 2. Klikkaa Autoverkkokaupan rahoituslaskimelle ja muokkaa elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä.
 3. Voit hakea ennakkoluottopäätöksen. Hakeminen ei velvoita eikä sido sinua vielä mihinkään.
 4. Voit koeajaa auton myymälässä ja tehdä kaupat.
 5. Rahoitussopimus allekirjoitetaan sähköisesti uuden auton luovutuksen yhteydessä.
 6. DNB Auto Finance toimittaa sinulle maksutiedot ja voit halutessasi tilata verkkolaskun perinteisen laskun sijaan.
 7. Mikäli sinulla on sopimuksen aikana kysyttävää tai haluat mennä ulkomaille, voit olla yhteydessä DNB Auto Financen asiakaspalveluun.
 8. Kun olet maksanut sopimuksesi loppuun, auton omistusoikeus siirtyy sinulle. Voit myös myydä tai vaihtaa auton koska tahansa kesken sopimuskauden.

Rahoitusratkaisut kuluttajille

Yksityisleasing

Haluaisitko kokeilla sähköautoilua tai hankkia uuden plug-in hybridin, mutta auton arvonkehitys ja uusi teknologia arveluttaa?


Yksityisleasingilla voit hankkia uuden auton käyttöösi ilman käsirahaa ja huolta auton jäännösarvosta tulevaisuudessa. Voit keskittyä olennaiseen eli uudesta autostasi nauttimiseen. Yksityisleasing perustuu kiinteään tasaeräiseen kuukausivuokraan. Se on helppo, riskitön ja huoleton vaihtoehto uuden auton rahoittamiseksi. Et tarvitse lainkaan alkupääomaa, vaan saat uuden auton käyttöösi 1–5 vuodeksi sinulle sopivalla kuukausimaksulla.


Autoverkkokauppa voi ostaa nykyisen autosi ja autosta vapautuvan pääoman voit laittaa säästöön tai sijoittaa vaikkapa keittiöremonttiin.


Sopimuksen päätyttyä palautat vain auton takaisin ja voit samalla tehdä sopimuksen uudesta autosta. Yksityisleasingauton voi myös lunastaa omaksi, missä tahansa kohtaa sopimusta. Helppoa!

Yksityisleasing sopii erityisesti sinulle, joka haluat ajaa aina uudella autolla, mutta et halua sitoa autoosi pääomaa kiinni. Yksityisleasing on valintasi, jos arvostat autoilun helppoutta, palvelua ja ennakoitavuutta.


Tutustu #uusivuodeksi– ja #melkeinuusi-yksityisleasingvaihtoehtoihin.

Rahoitusratkaisut yrityksille

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on pitkäaikainen, tyypillisesti 2–5 vuotinen vuokrasopimus. Sopimuksella auto toimii aina rahoituksen vakuutena, jolloin et tarvitse erillistä lainaa yrityksesi autokaluston hankintaan. Rahoitusleasing on järkevä tapa hankkia yritykseesi uusi auto, sillä sinun ei tarvitse sitoa yrityksen autokalustoon pääomaa kiinni ja voit sijoittaa kalustosta vapautuvan pääoman liiketoimintasi kehittämiseen. Rahoitusleasingilla varmistat myös, että yrityksesi käytössä on aina siistit, näyttävät ja viimeisintä teknologiaa edustavat autot.


Rahoitusleasingin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Kuukausivuokra on kiinteä koko sopimuskauden ajan
 • Ensimmäinen suurempi vuokraerä on tyypillisesti noin 10–20 % uuden auton hinnasta
 • Voit sisällyttää sopimukseesi esimerkiksi huolenpitosopimuksen
 • Ei ennalta määriteltyä kilometrirajaa
 • Sopimuksen päättyessä voit etsiä autolle ostajan tai Autoverkkokauppa voi ostaa auton
 • Yrityksen autoilukulujen hallinnointi on helppoa
 • Käytössäsi on verkkolasku sekä sähköinen koontilaskutus.

Kysy rahoitusleasingsopimusta meiltä.

Sähköinen laskutus ja koontilasku

Yrittäjänä sinulla on käytössäsi halutessasi verkkolasku sekä sähköinen koontilaskutus. Verkkolaskulla autojen kuukausittaisten rahoituskustannusten hallinnointi on helppoa ja nopeaa.

Verkkolaskun hyötyjä yrittäjälle ovat:

 • Maksaminen on helppoa ja nopeaa – ei enää paperilaskujen pyörittelyä ja kiikuttamista tilitoimistoon
 • Verkkolaskut eivät katoa
 • Ajan ja vaivan lisäksi myös ympäristö kiittää, kun paperitulosteiden määrä hallinnossasi vähenee.

Koontilaskutuksen avulla helpotat arkeasi, mikäli käytössäsi on enemmän kuin yksi auto. Koontilaskutuksen avulla saat yhdellä laskulla kaikkien autojesi kuukausittaiset rahoituskustannukset. Voit myös yhdistää laskulle autojen huolenpitosopimukset, jolloin myös autojen kokonaiskustannusten seuranta on vaivatonta.