Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

SmartDrive Autovakuutus

SmartDrive Autovakuutus – se edullisempi vaihtoehto

Edullisen SmartDrive Autovakuutuksen saa nyt ajoneuvokohtaiseen hintaan kaikkiin autoihimme. Autovakuutus sisältää liikenne- ja kaskovakuutuksen sekä tuulilasiturvan.

Yli puolelle asiakkaistamme SmartDrive-autovakuutus on ollut paras vaihtoehto.


Vakuutuspalvelu

Kun ostat meiltä auton, Autoverkkokaupan vakuutustiimi soittaa sinulle. Jos haluat, hoidamme vakuutukset kuntoon ja tiimimme vertailee puolestasi vakuutushinnat pitäen huolen siitä, että autosi vakuutetaan parhaalla mahdollisella hinnalla. Palvelun hinta sinulle on 0 €. 


Mikä on SmartDrive Autovakuutus?

SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus. Auton ostaja ei itse ota vakuutusta, vaan vakuutus liitetään osaksi vakuutuspalveluyhtiön ottamaa vakuutusta. Autovakuutuksen uudenlainen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta.


SmartDrive Autovakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja laajan kaskon

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille. Vakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki osapuolille sattuneet henkilövahingot ja mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuudelle koituneet vahingot. Liikennevakuutus ei korvaa syyllisen osapuolen autoon tai omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja.


Laaja kaskovakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla saa kattavan turvan kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustilanteissa. Laaja kasko sisältää myös seuraavat turvat; uusarvolunastus sekä autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset.


Tutustu vakuutusehtoihin tarkemmin:

Vakuutusratkaisut yrityksille

Nyt saatavana myös pakettiautoihin edullinen ja kattava Smartdrive -vakuutus. Kysy lisää yritysmyyjältäsi niin räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin.

Lisätietoja

Autoverkkokauppa.fi myyjiltä tai Bassadone Insurance Services Oy

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo. 9:00-16:00
Puh. 020 799 7502
Email. info(a)smartdrive.fi

*Puheluhinta kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min.