Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Verkkopalvelun yleiset sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille

Autoverkkokauppa.fi myy uusia ja käytettyjä henkilö- ja tavara-ajoneuvoja sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja palveluja täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille.


Autoverkkokauppa.fi on verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä on Automyymälä Helsinki Oy (Y-tunnus 2660479-3).


Näitä ehtoja sovelletaan Autoverkkokauppa.fi -verkkopalvelun (myöhemmin ”Autoverkkokauppa”) kautta kuluttaja-asiakkaiden (myöhemmin ”asiakas”) tekemiin tilauksiin, jossa myyjä ja asiakas eivät ole samanaikaisesti läsnä ja kauppa tapahtuu kokonaan verkkopalvelussa, sähköpostilla, puhelimella tai muulla etäviestintävälineellä.


Yleisesti noudatamme Autoalan Neuvottelukunnan (AUNE) laatimia tilaus- ja kauppaehtoja: tutustu ehtoihin tästä ›. Jos AUNE-ehdot ovat ristiriidassa Autoverkkokaupan sopimusehtojen kanssa, noudatetaan ensisijaisesti Autoverkkokaupan sopimusehtoja.


Asiakaspalvelumme sijaitsee Vantaalla osoiteessa: Autoverkkokauppa.fi, Klinkkerikaari 2, 01720 Vantaa, puhelin 0207 997 810 (Puheluhinnat 0207-numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %). Asiakaspalveluun voi ottaa myös yhteyttä lomakkeen kautta.

Uusivuodeksi ja Melkeinuusi -yksityisleasingtuotteiden erityisehdot

Vakuutus