Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Verkkopalvelun yleiset sopimusehdot yritysasiakkaille

Autoverkkokauppa.fi myy uusia ja käytettyjä henkilö- ja tavara-ajoneuvoja sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja palveluja täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille. Autoverkkokauppa.fi on verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä on Automyymälä Helsinki Oy (Y-tunnus 2660479-3).


Näitä ehtoja sovelletaan Autoverkkokauppa.fi -verkkopalvelun (myöhemmin ”Autoverkkokauppa”) kautta tehtyihin yritystilauksiin, jossa myyjä ja asiakas eivät ole samanaikaisesti läsnä ja kauppa tapahtuu kokonaan verkkopalvelussa, sähköpostilla, puhelimella tai muilla etäviestintävälineillä. Myymälässämme tai muussa toimipisteessämme tehtyihin tilauksiin laaditaan sopimusehdot tilauksen tekemisen yhteydessä.


Yleisesti noudatamme Autoalan Neuvottelukunnan (AUNE) laatimia tilaus- ja kauppaehtoja: tutustu ehtoihin tästä ›. Jos AUNE-ehdot ovat ristiriidassa Autoverkkokaupan sopimusehtojen kanssa,
noudatetaan ensisijaisesti Autoverkkokaupan sopimusehtoja.


Asiakaspalvelumme sijaitsee Vantaalla osoitteessa: Autoverkkokauppa.fi, Klinkkerikaari 2, 01720 Vantaa, puhelin 0207 997 810 (Puheluhinnat 0207-numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv. 24 %).)

Uusivuodeksi ja Melkeinuusi-leasingtuotteiden erityisehdot yritysasiakkaille