Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Työpaikat

Ainutlaatuinen Autoverkkokauppa

Autoverkkokauppa.fi on Suomen ensimmäinen ja ainoa täyden palvelun autoliike, josta voit ostaa uuden ja vaihtoauton alusta loppuun verkossa. Autoverkkokauppa on myös kaikkien edustamiemme merkkien valtuutettu merkkihuolto: Citroen, Dacia, DS Automobiles, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, SsangYong ja Suzuki.


Autoverkkokaupan omistaa perinteikäs ja luotettava konserni, Bassadone Automotive Nordic Oy, joka on kaikkien Autoverkkokaupassa myytävien autojen virallinen Suomen maahantuoja. Yritys on osa Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmää, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja kehittää koko ajan toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Bassadone Automotive Nordic kantaa ylpeydellä ja Suomen ainoana autoalan työnantajana kansainvälisestikin arvostettua Great Place To Work® -sertifiointia. Tämä tunnustus kertoo yrityksemme loistavasta työntekijäkokemuksesta sekä siitä, että olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Vaalimme luottamukseen perustuvaa yrityskulttuuria sekä nautimme työkavereidemme kanssa työskentelystä. Olemme sitoutuneet rakentamaan parasta työpaikkaa henkilöstöllemme, joka on tärkein voimavaramme.

Haluaisitko sinä päästä mukaan alan kovimpaan joukkueeseen?

Tiimimme kasvaa jatkuvasti. Katso avoimet tehtävämme työpaikkalistauksesta.