Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Näin ostat verkkokaupasta

Askarruttaako auton ostaminen suoraan verkosta? Ei huolta, ostoprosessi on helppo ja tarvittaessa myyjämme auttavat sinua eteenpäin.


Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse itsellesi mieluisin tapa hankkia auto. Halusitpa sen joko kokonaan omistukseesi tai kätevällä yksityis- tai rahoitusleasingilla, meiltä löytyy vaihtoehtoja moneen tarpeeseen. Voit liisata auton ilman käsirahaa jopa vain neljäksi kuukaudeksi #minileasingilla tai pitää autoa kauemmin ja maksat vain edullista kuukausimaksua.

Näin ostat verkkokaupasta kuluttaja-asiakkaana

 1. Mikäli et ole vielä luonut itsellesi Autoverkkokaupan tiliä, tee se ensin sivulla Rekisteröidy | Autoverkkokauppa.fi. Jos sinulla on jo tili, hienoa! Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.
 2. Mikäli sinulla on nimissäsi auto, jonka haluat vaihtaa, pyydä siitä ensin tarjous Pyydä tarjous autostasi | Autoverkkokauppa.fi. Näin säästät aikaa ja saat hyvityksen heti käyttöösi uutta autoa ostaessa.
 3. Kun olet löytänyt mieleisen menopelin joko uusista, käytetyistä tai leasing-autoistamme, valitse auto sekä haluamasi ominaisuudet ja lisäpalvelut, kuten vakuutukset tai kotiinkuljetukset.
 4. Vahvista tilaus tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi.
 5. Otamme tilauksen käsittelyyn ja laadimme tilaussopimuksen mahdollisimman pian.
 6. Allekirjoita tilaussopimukset sähköisesti sähköpostiisi tulevan linkin kautta.
 7. Sovimme kanssasi toimituksen joko Autoverkkokaupan myymälään, A-Katsastuksen toimipisteeseen tai kotiin.
 8. Nauti uudesta autostasi!
 9. Muistathan myös varata määräaikaishuollot, rengashotellin sekä -vaihdon.

Näin ostat verkkokaupasta yritysasiakkaana

 1. Autoverkkokaupasta hankit kätevästi yksittäiset ajoneuvot. Mikäli yrityksenne tarve on enemmän kuin viisi ajoneuvoa, ota yhteyttä suoraan yritysmyyntiimme ja laskemme yrityksellesi tarkemmat sopimushinnat.
 2. Mikäli et ole vielä luonut itsellesi Autoverkkokaupan tiliä, tee se ensin sivulla Rekisteröidy | Autoverkkokauppa.fi. Huomaathan, että yritysasiakkaana sinun tulee luoda tili yrityksesi tiedoilla ja täyttää myös y-tunnus. Sinulla tulee olla yrityksesi virallinen nimenkirjoitusoikeus. Autoverkkokauppa tarkistaa sen erikseen yritystietojärjestelmästä.
 3. Mikäli sinulla on nimissäsi auto, jonka haluat vaihtaa, pyydä siitä ensin tarjous Pyydä tarjous autostasi | Autoverkkokauppa.fi. Näin säästät aikaa ja saat hyvityksen heti käyttöösi uutta autoa ostaessa.
 4. Kun olet löytänyt mieleisen ajoneuvon joko uusista, käytetyistä tai leasing-autoistamme, valitse auto sekä haluamasi ominaisuudet ja lisäpalvelut, kuten vakuutukset tai kotiinkuljetukset.
 5. Vahvista tilaus tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.
 6. Otamme tilauksen käsittelyyn ja laadimme tilaussopimuksen mahdollisimman pian.
 7. Allekirjoita tilaussopimukset sähköisesti sähköpostiisi tulevan linkin kautta.
 8. Sovimme kanssasi toimituksen joko Autoverkkokaupan myymälään, A-Katsastuksen toimipisteeseen tai yrityksesi toimipisteeseen.
 9. Nauti uudesta autostasi!
 10. Muistathan myös varata määräaikaishuollot, rengashotellin sekä -vaihdon.