Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Yksityisleasing

Yksityisleasing on helppo, edullinen ja riskitön tapa hankkia auto!

Autoverkkokaupan huippusuosituilla #uusivuodeksi-, #melkeinuusi ja #minileasing-tuotteilla saat auton ajoon helposti ja huolettomasti. Et tarvitse käsirahaa, eikä sinun tarvitse miettiä auton jälleenmyyntiarvon alenemista. Voit hankkia auton vain neljäksi kuukaudeksi tai vaikka kolmeksi vuodeksi.


Tiesithän muuten, että ostamme mielellään myös nykyisen autosi pois, niin halutessasi ja saat rahat taskuusi saman tien. Aika kiva!


Yksityisleasingtuotteisiimme sisältyy vuodessa 15 000 tai 25 000 kilometriä. Autoille on määritelty kiinteä kuukausihinta, minimisopimusaika ja ajomäärä. Sopimukseen kuuluvat kesä- ja talvirenkaat. Autoiluun liittyvät muut kustannukset, kuten polttoaineet, verot, katsastus ja muut maksut eivät sisälly kuukausihintaan.


Kun autosta luopuminen on ajankohtaista, palautat vain auton kuukauden irtisanomisajalla ja velvoitteesi loppuvat siihen. Helppoa ja vaivatonta!


Autoverkkokaupan yksityisleasingtuotteet

Valikoimassamme on mistä valita! Valitse #minileasing, kun tarvitset autoa 4–11 kuukaudeksi. #uusivuodeksi-sopimuksella ajat nimensä mukaisesti uutta autoa vähintään vuoden. #melkeinuusi-sopimuksella puolestaan saat käyttöösi lähes uuden veroisen auton vähintään kahdeksi vuodeksi.


#uusivuodeksi

Uusi auto käyttöösi edullisella kuukausimaksulla

Valikoimastamme löydät uuden auton tarpeeseen kuin tarpeeseen edullisella ja kiinteällä kuukausimaksulla. Et tarvitse käsirahaa ja halutessasi ostamme nykyisen autosi pois. #uusivuodeksi-yksityisleasingin sopimuskausi on vähintään vuoden mittainen sisältäen valintasi mukaan joko 15 000 tai 25 000 ajokilometriä. Vuoden jälkeen voit päättää sopimuksen kuukauden irtisanomisajalla ja palauttaa auton, jolloin velvoitteesi loppuvat.


Lue myös:
Tutustu valikoimaan

#melkeinuusi

Melkein uusi auto edullisesti käyttöösi kuukausimaksulla

Valikoimastamme löydät sananmukaisesti melkein uusia autoja tarpeeseen kuin tarpeeseen. Et tarvitse käsirahaa ja maksat vain edullista ja kiinteää kuukausimaksua auton käytöstä. Halutessasi ostamme nykyisen autosi. #melkeinuusi-sopimus on voimassa 24–48 kuukautta sisältäen 15 000 tai 25 000 ajokilometriä vuodessa. Vähimmäisajan jälkeen voit päättää sopimuksen kuukauden irtisanomisajalla ja palauttaa auton, jolloin velvoitteesi loppuvat.


Lue myös:
Tutustu valikoimaan

#minileasing

Edullinen valinta lyhytaikaiseen autoiluun 4–12 kuukaudeksi

Lyhyempään autotarpeesseen soveltuva #minileasing-sopimus sisältää auton, huollot, rengashotellin ja renkaanvaihdon Autoverkkokaupan toimipisteessä. Sopimuksen voit irtisanoa neljän kuukauden jälkeen kuukauden irtisanomisajalla! Tai voit aina myös lunastaa auton itsellesi. Perussopimuksessa vuotuinen ajokilometrimäärä on rajoitettu 15 000 kilometriin, mutta valittavanasi on myös 25 000 kilometriä sisältävä sopimus. Esimerkiksi neljän kuukauden sopimus halvimmillaan pitää sisällään 5 000 km.

Tutustu #minileasingiin

Rahoitusleasingtuotteet yrityksille

#uusivuodeksi-pakettiautot

Uusi paku kuukausimaksulla

#uusivuodeksi-rahoitusleasing on huippusuosittu vaihtoehto yrityksesi pakettiautohankintoihin. Saat uuden pakettiauton helposti ja edullisesti käyttöösi – ilman käsirahaa. Kuukausiveloituksesta teet normaalin alv-vähennyksen. Sopimus tehdään rajoitetulle kilometrimäärälle (20 tai 30 tkm/vuosi). Vuoden jälkeen voit päättää sopimuksen kuukauden irtisanomisajalla ja palauttaa auton myymäläämme. Velvoitteesi loppuvat siihen.


Lue lisää:
#uusivuodeksi-pakettiautot

#uusikolmeksivuodeksi-pakettiautot

Uusi paku edullisemmalla kuukausimaksulla

#uusikolmeksivuodeksi-rahoitusleasing on edullisempi vaihtoehto yrityksesi pakettiautohankintoihin. Saat uuden pakettiauton helposti ja edullisesti käyttöösi – ilman käsirahaa. Kuukausiveloituksesta teet normaalin alv-vähennyksen. Sopimus tehdään rajoitetulle kilometrimäärälle (20 tai 30 tkm/vuosi). Kolmen vuoden jälkeen voit päättää sopimuksen kuukauden irtisanomisajalla ja palauttaa auton myymäläämme. Velvoitteesi loppuvat siihen.


Lue lisää:
#uusikolmeksivuodeksi-pakettiautot

#melkeinuusi-pakettiautot

Paku käyttöön kuukausimaksulla

#melkeinuusi-rahoitusleasing on suosittu vaihtoehto yrityksesi pakettiautohankintoihin. Saat melkein uuden pakettiauton helposti ja edullisesti käyttöösi – ilman käsirahaa. Kuukausiveloituksesta teet normaalin alv-vähennyksen. Sopimus tehdään rajoitetulle kilometrimäärälle (20 tai 30 tkm/vuosi). Kahden vuoden jälkeen voit päättää sopimuksen kuukauden irtisanomisajalla ja palauttaa auton myymäläämme. Velvoitteesi loppuvat siihen.


Lue lisää:
#melkeinuusi-pakettiautot

Usein kysyttyjä yksityisleasingkysymyksiä:

Yksityisleasing on uudenlainen tapa hankkia auto ja herättää paljon kysymyksiä. Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.