Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

#uusivuodeksi-asiakaskokemuksia

Autokuluihin ennustettavuutta kuukausimaksulla

Autoverkkokauppa.fi tarjoaa uuden auton vuodeksi ilman käsirahaa ja kiinteällä kuukausimaksulla. Palvelu haluaa madaltaa kynnystä uuden auton hankintaan.

Helsinkiläinen Janne Parhiala ajaa Hyundai Ioniq -hybridiautolla. Auton hän hankki reilu vuosi sitten Autoverkkokauppa.fi:stä edullisella kuukausimaksulla.

– Mulla tuli auton vaihto ajankohtaiseksi, omistin silloin auton itse ja näin jossain autoverkkokaupan mainoksen, Parhiala muistelee.

Autoverkkokaupan kanssa asiat lähtivät etenemään nopeasti. Jannen vanhan auton he lunastivat itselleen hyvään hintaan, ja uuden auton vakuutukset ja huollot pystyi sisällyttämään samaan kuukausimaksuun. Näin autoilun kulut ovat hyvin ennustettavissa, eikä yllätyksiä tule.

Laaja valikoima nykyaikaisia autoja

Uuden auton valinta oli seuraava haaste. Autoverkkokaupan valikoima on Parhialan mukaan laaja ja vaihtoehtoja on paljon – on isoja ja pieniä, nelivetoisia ja etuvetoisia. Itselleen sopivammaksi Janne koki lopulta Hyundain uuden Ioniq-hybridin. Hybridiauto oli Jannelle luonnollinen vaihtoehto – dieselautoilla ajamaan tottuneelle pieni kulutus houkutti.

– Onhan se hybridi tätä päivää ja tulevaisuutta. Vähän saasteita, Janne hehkuttaa.

–Tää Uusi auto vuodeksi -diili Autoverkkokaupassa on ollut tosi toimiva, kuukausierään kuuluu huollot ja vakuutukset, tietää aina mitä autoiluun menee. En miettinyt edes että ostaisin auton omaksi, tää toimii mulle tosi hyvin, Janne kiteyttää.

Kiinnostuitko #uusivuodeksi-sopimuksesta?

Tarjoamme kattavan valikoiman #uusivuodeksi-autoja. Tutustu sopimukseen ja valikoimaamme. Tutustu myös #melkeinuusi-yksityisleasingsopimukseen.