Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Yritysmyynti — osta tai liisaa auto yrityksellesi

Kaikenlaisia autoja kaikenkokoisille yrityksille

Yritysmyyntimme tarjoaa kattavat ratkaisut kaikkiin yritysten työsuhde-, tuotanto- ja hyötyajoneuvotarpeisiin. Valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivat pick-upit, paketti-, kylmä- ja henkilöautot. Löydät valikoimastamme varmasti juuri sinulle sopivan ajoneuvon.


Kun sopivat tuotteet ovat löytyneet, räätälöimme parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun. Turvaa liiketoimintasi tuomiin matkoihin saat edullisesta, mutta kattavasta SmartDrive Autovakuutuksesta.


Myynti ja huolto palvelevat sinua Espoossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Verkostossamme on myös useita kumppaneidemme huoltopisteitä. Palvelemme sinua verkossa viikon jokaisena päivänä sekä liikkeissämme aukioloaikojen mukaisesti.

Tutustu uudistuneeseen verkkokauppaan

Teimme verkkokaupastamme entistäkin paremman. Jatkossa liisaat uuden tai uudenveroisen pakettiauton näppärästi verkossa.

 

Rahoitusleasingratkaisumme ovat helppoja, joustavia ja edullisia vaihtoehtoja auton hankintaan. Rahoitusleasingin etuna on, ettei se näy yrityksen taseessa. Olemme varmoja, että tarjoamamme #uusivuodeksi– ja #melkeinuusi-tuotteemme kiinnostavat sinua ja yritystäsi.


Tulemme mielellämme käymään luonanne, jotta voimme yhdessä yksilöidä juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivat ratkaisut. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Ota yhteyttä yritysmyyntiin

Parhaat ratkaisut yrityksesi tuotantoautoihin

Tarjoamme käyttöösi parhaan mahdollisen ajokaluston ja erikoisajoneuvot loistavilla ehdoilla. Kun me hoidamme yritysautoiluun liittyvät työt, voi yrityksesi keskittyä liiketoimintaan.

Lue lisää

Autoverkkokauppa on Hanselin puitesopimustoimittaja

Autoverkkokauppa on valtuutettu valtionhallinnon ajoneuvojen puitesopimustoimittaja. Puitesopimuksen kautta valtiohallinnon piiriin kuuluvilla asiakkailla ei ole tarvetta erikseen kilpailuttaa ajoneuvohankintojansa vaan Hansel hoitaa kilpailutuksen valmiiksi.

Lue lisää

Luotettava ja joustava Taksi-myyntipalvelumme

Hoidamme yrityksesi taksikalustotarpeet kuntoon. Tarjoamme toimivia henkilö- ja tila-autoratkaisuja sekä huolto- ja sijaisautopalvelun.

Ekologiset täyssähköiset pakettiautot

Sähköauto on paitsi harppaus päästöttömyyteen, mutta myös imagokysymys. Perinteisten voimalinjojen lisäksi tarjoamme tehokkaita ja suorituskykyisiä täyssähköpakettiautoja.

Tutustu malleihin

Työsuhdeauto monipuolisesta valikoimastamme

Helpoin ja huolettomin tapa hankkia uusi auto on työsuhdeauto. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva niin käyttöetuun kuin vapaaseenkin autoetuun.

Lue lisää

Huolettomat huoltopalvelut yrityksille

Merkkihuoltomme huoltaa edustamiemme merkkien autot valmistajien ohjeiden mukaisesti. Palveluksessasi ovat myös Autoverkkokaupan rengashotelli.

Tutustu

Tililuottohakemus

Jos sinulla on tarve hakea yrityksesi autohuoltoja varten tililuottoa, teet sen helpoiten täyttämällä hakemuksen.

Lue lisää

24Rent on yksi Autoverkkokaupan ensimmäisistä asiakkaista

Voimakkaasti viime vuosina kasvanut 24Rent on yksi vuonna 2015 avatun Autoverkkokaupan ensimmäisistä asiakkaista. Joustavasti netin kautta erilaisia yhteiskäyttöautopalvelua tarjoavan 24Rentin kattavasta valikoimasta löytyy muun muassa Citroën C3, Hyundai Ioniq, Renault Master, Trafic ja Clio sekä pian myös Peugeot 208 ja Expert.

Tutustu

Peugeot e-208:t opiskelijoiden yhteiskäyttöautoina Tampereella

Uusi auto käyttöön edullisesti ja ihan milloin vaan? Tampereella se onnistuu. TOAS:n eli Tampereen opiskelija-asuntosäätiön asukkailla on nimittäin käytössään yhteiskäyttöautopalvelu, jossa he voivat varata käyttöönsä opiskelijahintaan Peugeot e-208 -sähköauton ja vieläpä ihan mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lue lisää

Hyödyllisiä palvelutuotteitamme yritysautosi valintaan

Pakettiautot rahoitusleasingillä

Rahoitusleasingtuotteemme ovat huippusuosittuja vaihtoehtoja auton ostamiselle. Saat uuden pakettiauton helposti ja todella edullisesti käyttöösi ilman käsirahaa. Tuotteemme sopivat yrityksille, sillä sopimus ei sisällä arvonlisäveroa. Rahoitusleasing ei myöskään näy yrityksen taseessa. #uusivuodeksi- ja #melkeinuusi-valikoimamme sisältää nimensä mukaisesti uusia ja vähän käytettyjä pakettiautoja edustamiltamme merkeiltä. Tervetuloa asioimaan paikan päälle tai uudistuneeseen verkkokauppaan!

Autoverkkokauppa.fi SmartDrive Autovakuutus

SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus. Auton ostaja ei itse ota vakuutusta, vaan vakuutus liitetään osaksi vakuutuspalveluyhtiön ottamaa vakuutusta. Autovakuutuksen uudenlainen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta.

Tutustu

DNB Autofinance -rahoitusratkaisut

Tarjoamme yritysasiakkaillemme monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja. Osamaksu on turvallinen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä. Osamaksusopimuksen kuukausierä on helppo mitoittaa yrityksesi tilanteeseen sopivaksi ja yrityksesi tarpeet huomioiden. Rahoitusleasing on tyypillisesti 2–5 -vuotinen vuokrasopimus, jossa auto toimii aina rahoituksen vakuutena. Näin yrityksesi ei tarvitse erillistä lainaa autokaluston hankintaan. Yrittäjänä sinulla on käytössäsi halutessasi verkkolasku sekä sähköinen koontilaskutus. Verkkolaskulla autojen kuukausittaisten rahoituskustannusten hallinnointi on helppoa ja nopeaa. Olipa yrityksen tarve sitten huoltoleasing-, rahoitusleasing- tai osamaksurahoitus, räätälöimme parhaan mahdollisen ratkaisun. Kysy rohkeasti eri vaihtoehtoja!

Tutustu

Kysy meiltä lisää yritysautoilun palveluistamme

 • Sam Sam
  Sam Kolu
  Yritysautomyyjä - Renault Dacia Isuzu tavara-autot
  Puhelin: 0407071722
 • Ilari Ilari
  Ilari Jokirinne
  Yritysautomyyjä - Vaihtopakettiautot ja uudet pakettiautot
  Puhelin: 0405133787
 • Saku Saku
  Saku Isotalo
  Yritysautomyyjä - Tavara-autot ja rent
  Puhelin: 0503770013
 • Hannu Hannu
  Hannu Kuisma
  Yritysmyyntipäällikkö
  Puhelin: 0503678303
 • Sanja Sanja
  Sanja Hasunen
  Yritysmyynnin assistentti (Vantaa)
  Puhelin: 0404857667
 • Nora Nora
  Nora Winberg
  Myyntipäällikkö (Espoo)
  Puhelin: 0406361184