Tilaa uutiskirjeLiikkeet & aukioloajat

Autoverkkokaupan yritysmyynti on liiketoimintasi kumppani

Tarjoamme käyttöösi parhaan mahdollisen ajokaluston ja erikoisajoneuvot loistavilla ehdoilla. Kun me hoidamme yritysautoiluun liittyvät työt, voi yrityksesi keskittyä liiketoimintaan. Palvelemme viikon jokaisena päivän niin myynnin kuin huollonkin puolella, jolloin sinä voit tulla palveltavaksi silloin, kun yrityksesi aikatauluihin parhaiten sopii. Tulemme myös mielellämme tutustumaan liiketoimintaasi paikan päälle tai videopuhelun merkeissä.

Palvelemme sinua niin yksittäisen auton hankinnassa kuin koko yrityksesi kattavissa suurissa kalustokokonaisuuksissa. Räätälöimme yrityksellesi sopivan puitesopimuksen, johon saat tarvitsemasi palvelut valmiiksi koottuna. Hallinnoimme yrityksesi autokantaa ja niihin liittyviä rahoitus- ja huolenpitosopimuksia ammattimaisesti.

Erityisajoneuvot – onnistuu!

Liiketoiminta asettaa usein erityisvaatimuksia yrityksen ajoneuvoille. Olemme toteuttaneet ajoneuvoja esimerkiksi leipomo-, kylmäkuljetus- ja potilaskuljetustoimintaan. Myös auraus- ja hiekotusautot, kustomoidut taksit ja invabussit järjestyvät. Kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarpeet, jotta tuleva ajoneuvosi palvelee parhaiten liiketoimintasi arkea.

Ota yhteyttä yritysmyyntiin

 • Sam Sam
  Sam Kolu
  Yritysautomyyjä - Renault Dacia Isuzu tavara-autot
  Puhelin: 0407071722
 • Ilari Ilari
  Ilari Jokirinne
  Yritysautomyyjä - Vaihtopakettiautot ja uudet pakettiautot
  Puhelin: 0405133787
 • Saku Saku
  Saku Isotalo
  Yritysautomyyjä - Tavara-autot ja rent
  Puhelin: 0503770013
 • Hannu Hannu
  Hannu Kuisma
  Lomalla
  Yritysmyyntipäällikkö
  Puhelin: 0503678303
 • Sanja Sanja
  Sanja Hasunen
  Yritysmyynnin assistentti (Vantaa)
  Puhelin: 0404857667
 • Nora Nora
  Nora Winberg
  Tiiminvetäjä - kuluttaja ja yritysmyynti (Espoo)
  Puhelin: 0406361184